Версія для друку

Магістри

  1. Навчальний план підготовки магістрів з галузі знань 01 “Освіта”, 011 спеціальність “Науки про освіту”, спеціалізація освітні вимірювання
  2. Навчальний план підготовки магістрів з галузі знань 07 “Управління та адміністрування”, спеціальність 073 “Менеджмент”, спеціалізація “Якість, стандартизація та сертифікація”
  3. Навчальний план підготовки магістрів з галузі знань 07 “Управління та адміністрування”, спеціальність 076 “Підприємництво, торгівля та біржова”, спеціалізація “Екпертиза продукції та послуг”
  4. Навчальний план підготовки магістрів з галузі знань 15 “Автоматизація та приладобудування”, спеціальність 151 “Автоматизація та комп’ютерно-інтергровані технології”, спеціалізація “Комп’ютерно-інтергровані технології”
  5. Навчальний план підготовки магістрів з галузі знань 15 “Автоматизація та приладобудування”, спеціальність 152 “Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка”, спеціалізація “Інженерія якості”
  6. Навчальний план підготовки магістрів з галузі знань 15 “Автоматизація та приладобудування”, спеціальність 152 “Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка”, спеціалізація “Інформаційно-вимірювальні системи”
  7. Навчальний план підготовки магістрів з галузі знань 15 “Автоматизація та приладобудування”, спеціальність 152 “Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка”, спеціалізація “Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка”
  8. Навчальний план підготовки магістрів з галузі знань 15 “Автоматизація та приладобудування”, спеціальність 152 “Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка”, спеціалізація “Метрологічне забезпечення випробувань та якості продукції”
  9. Навчальний план підготовки магістрів з галузі знань 17 “Електроніка та телекомунікації”, спеціальність 171 “Електроніка”, спеціалізація “Медичні прилади, системи та метрологічне забезпечення”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, повідомте нам, виділивши потрібний текст і нажміть комбінацію клавіш Ctrl+Enter.

Повернутись на головну сторінку

Translate »

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: